Wie zijn we?

Na enkele jaren te hebben gewerkt in andere slagerijen, kochten we in 1999 het huidige pand in de Fonteinstraat. Na een volledige verbouwing, openden we in 2000 onze slagerij. Omdat we kwaliteit hoog in het vaandel dragen, besloten we om in 2005 toe te treden tot de Keurslagers. Na een grondige doorlichting door de controleurs en een aantal aanpassingen, mochten we het Keurslager-logo dragen. Maar we blijven verder werken aan onze kwaliteit en als extra kroon op het harde werk, worden we in 2012 verkozen tot ‘Aanbevolen topwinkel’ door het Culinaire Magazine Ambiance.

We willen u, als klant, een gevarieerd, lekker en kwaliteitsvol assortiment aanbieden en daarom gaan we steeds op zoek naar nieuwe producten. We werken samen met vaste leveranciers, waardoor we onze kwaliteit kunnen garanderen. Maar naast het uitgebreide binnen- en buitenlands vleesaanbod, is er natuurlijk in onze toonbank een enorme variatie aan huisgemaakte salades, gerechten, charcuterie en seizoenspecialiteiten. Kortom, voor elk wat wils.

Kom eens langs en we helpen u graag verder om elke keer weer iets lekkers op tafel te toveren. Vers bereid, is onze specialiteit.